Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Hercules

Isei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

:D

Tak jak już chyba większość graczy wie, nowym bogiem w grze będzie tak zwany Hercules. Będzie on Psychicalem i jak dla mnie będzie on bardzo potężny

:D Znowu- chyba już każdy wie że Hi-Rez dzisiaj opublikował filmik ze skillami, wyglądem i buildem Herculesa ale jeżeli nie to oczywiście daje :) Mam jeszcze do was pytanie. Otóż jak wam się podoba nowy skin Frey? Bo jak dla mnie MEGA. Naprawdę się postarali :) A o to wymieniony wyżej filmik Dziękuję i miłego oglądania życzę:

l9WHU.png

Opublikowano

Bardzo fajna postać, lecz wydaje mi się, że na początku będzie ciężka do ogarnięcia.

Ze skinem dla Frei przesadzili <3 ,w końcu nie robią tak na odpierdziel.

Szkoda, że będę miał na razie dłuższą przerwę od Smite, bo z chęcią pograłbym nową postacią 8S

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Heh teraz wchodzę, już przyszykowane 5.5k kasy na Herculesa a ty patrze i SZOK o.O Bum 11k favorów za new god. Może to i dobrze bo nie wszyscy będą mieć tego boga ale mogli gdzieś napisać że taka zmiana będzie :( Co do Herculesa to mi postać się bardzo podoba :D

l9WHU.png

Opublikowano

11k favoru jest dobrym rozwiazaniem gdyz teraz nie kazdy bd mial od razu bedzie trzeba troche popracowac. ^^ na skina ludzie wbijaja to i na boga moga

to co najlepsze usuneli staty i teraz nie ma tak ze artemis z hit'a j**nie 1k -.-

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

11k favoru jest dobrym rozwiazaniem gdyz teraz nie kazdy bd mial od razu bedzie trzeba troche popracowac. ^^ na skina ludzie wbijaja to i na boga moga

to co najlepsze usuneli staty i teraz nie ma tak ze artemis z hit'a j**nie 1k -.-

O właśnie. Zapomniałem o statach. Jak dobrze że już ich nie ma. Dla mnie to było dziadostwo. Mogłeś się tak ulepszyć samymi statami że głowa boli a co dopiero jeszcze itemy... To jest wielki + :D Proszę o lajeczki xD Zawsze się przydadzą i zawsze jakaś satysfakcja :P

l9WHU.png

Opublikowano

Bardzo jestem ciekaw tego boga. Postać do czegoś zobowiązuje. Mam nadzieję, że będę miał okazję zagrać owym bogiem.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Hercules wygląda fajowo tak samo skórka frei. Mam nadzieję, że będę miał szanse wypróbować Herculesa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...